Saga om Sexologi & #blogg100

March 2nd, 2014 § 2 comments

IMG_9895

 

Eftersom jag är väldigt förälskad, superstressad och därför lite disträ just nu så är det här en utmaning och inspirerad av Suzann och peppad av Robert har jag bestämt mig  för att ansluta till #blogg100 och under 100 dagar blogga minst ett inlägg varje dag. Ni kan läsa mer om #blogg100 här.  Min tanke är att komma med kortare sexologiska reflektioner, tipsa som kultur som har med sex att göra och kanske dela med mig lite av mitt liv, som för det mesta kretsar kring sexologi.

Ämnen som jag har funderat över är t ex raggning, sperma, ljud vid sex, bisexualitet och att filma eller fotografera sig när en har sex. Vad vill ni läsa om?

Läs även andra bloggares åsikter om Blogg100, Saga om Sexologi

Tagged ,

§ 2 Responses to Saga om Sexologi & #blogg100"

  • Månne fel område, vet ej hur vitt sexologi sträcker sig, men jag är nyfiken på om det finns någonting att skriva ang. den sexuella attraktionens inverkan på sädens smak. Finner nämligen inte att smaken av mina män varierar sett till vad dom har ätit utan enbart beroende på attraktionsgrad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Saga om Sexologi & #blogg100 at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts