Ligga med P3

October 15th, 2010 § 0 comments

I onsdags var jag med i en panel hemma hos min vän Matilda Berggren och diskuterade raggning med tre andra väl valda deltagare. Programmet kommer att ligga på Sveriges Radios nya satsning Ligga med P3′s hemsida om någon vecka. Ligga med P3 är ett projekt som Matilda Berggren driver tillsammans med Julia Blomberg och Robert Jacobsson (som även han läser på masterprogrammet i sexologi vid Malmö Högskola). Projektet har form av en hemsida där Matilda står för sexfilosofin och bloggandet, Robert svarar på frågor kring sex och Julia gör reportage om allt ifrån dogging till polyamori och glory holes.

Matilda och jag träffades första gången vi sökte till Skurups folkhögskolas Journalistlinje, den gången kom ingen av oss in utan vi fick fortsätta våra projekt på annat sätt. Matilda läste radioproduktion i Malmö och jag fortsatte min väg mot sexologin. Jag tycker därför att det är extra roligt att vi i Journalistlinjens tidnings senaste nummer kan läsa en intervju med Matilda om Ligga med P3. Skurupsposten hittar ni här.

Ligga med P3 har som första tema onani. Tonen på sidan är avslappnad och varm, den bjuder på möjligheter till diskussion och reflektion kring sex. I sitt första blogginlägg på sidan konstaterar Matilda att onani låter som ett fabeldjur i Narnia. Jag har stora förhoppningar på Ligga med P3!

Matilda Berggren hittar ni förutom på Ligga med P3http://matildaberggrens.blogg.se/.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Ligga med P3 at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts