Älska med mig

October 10th, 2010 § 0 comments

Under våren och sommaren har jag och filmaren Klara Levin arbetat med ett projekt tillsammans med utgångspunkt i Klaras film Älska med mig. Klara och jag föreläser om och inspirerar till hur man kan prata om relationer, känslor och sex utifrån film i sex- och samlevnadsundervisningen. I morgon har projektet premiär i form av ett Pedagogiskt Café på Pedagogiska centralen för anställda inom skola i Malmö Stad. Projektet är riktat till anställda inom pedagogisk verksamhet för att de sedan ska kunna föra vidare film, reflektion och diskussion till sina elever.

Caféet bjuder bland annat på möjlighet att diskutera filmen direkt med Klara, tips på övningar som kan användas i samband med visning av filmen samt funderingar kring sexualitet, hur man pratar professionellt om sex och vad kärleksideologin innebär.

Med utgångspunkt i den sex- och samlevnadsundervisning som Klara och jag erbjöds, helt inriktad på de biologiska aspekterna av sexualitet, så ville vi bjuda på något annat. Vi kommer inte prata biologi, vi kommer prata njutning, känslor och idéer kring sexualitet.

Arbetar du inom pedagogisk verksamhet och är intresserad av att ta vårt projekt Älska med mig – film och föreläsning/samtal till din arbetsplats så är du varmt välkommen att höra av dig till oss

klaralevin@yahoo.se eller saga@sagasexologi.se

Bilderna är från Älska med mig av Klara Levin.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Älska med mig at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts