Nätdejting

April 16th, 2010 § 1 comment


TT rapporterar idag att av 1100 tillfrågade svenskar så träffades 23 % på nätet. 13 % träffades på krogen eller nattklubben.

I en diskussion kring internet som forum för sexualitet och relationer så konstaterade vi igår att trenden antagligen går mot att forumen blir mer och mer nischade. En vän berättade exempelvis om hur hon i forumet Sylvias begynnelse höll till där, hon ingick i en sorts kärntrupp där intresset dels var relationsinriktat, dels politiskt. Hon beskrev hur där även fanns par som var ute efter mer sexuella kontakter och hur dessa gruppers syften krockade ibland.

Jag tror att i och med utvecklingen av internet som forum så finns det numera sidor för alla olika ändamål. Du kan vara intresserad av en tillfällig sexuell kontakt, en specifik sexuell företeelse eller en längre relation. I och med att nätet växer så ökar chanserna att du hittar en sida som kan ge dig precis det du är ute efter.

Jag intervjuade för några veckor sedan Andreas som jobbar på ett nätdejtingföretag och träffade sin partner på nätet. Intervjun kan ni läsa här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , .

§ One Response to Nätdejting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Nätdejting at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts