Ligga i Lund 2010

April 12th, 2010 § 2 comments

Namnet på vår kandidatuppsats har jag och Eva lånat från den här filmen, tidigare boken, Ligga i Lund, skriven under pseudonymen Anders Tosse. Anledningen att jag varit lite mindre flitig än vanligt här på bloggen är att arbetet med uppsatsen kickat igång på riktigt. Vår enkät har gått ut till samtliga elever som läser fristående kurser vid Samhällsvetenskapliga fakulteten, ca 3500, och svaren rasslar in!

Jag sitter som bäst och lägger in alla olika variabler i statistikprogrammet SPSS, ett ordentligt, petigt jobb. Som jag tidigare nämnt så använder vi oss av UngKAB’s enkät och det är mycket intressant läsning.

Djupdykningen i lundastudenters sexualitet är hittills det roligaste jag gjort på Lunds Universitet. Jag ser fram emot att dela med mig av våra resultat här på bloggen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , .

§ 2 Responses to Ligga i Lund 2010"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Ligga i Lund 2010 at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts