Saga om Sexologi gör ett studiebesök på Lunds Lekloft

February 20th, 2010 § 0 comments

I en naturlig observation observeras ett fenomen i dess naturliga miljö. Forskaren observerar passivt och ingriper ej i förloppet, syftet är att beskriva fenomenet.

När jag första gången fick höra om Lunds Lekloft och de fester som de anordnar kände jag att det här måste jag veta mer om. Så blev jag inbjuden av en av arrangörerna och i kväll gäller det. Det är tema skola och gästerna lovas underhållning och lektion i BDSM. Festen är privat i det att man måste ha föranmält sig, vara medlem på webbsidan Darkside och ha klädsel enligt dresscode, mer om vad det innebär kan ni läsa på Lunds Leklofts hemsida.

Mitt syfte med besöket är att lära mig mer om en kultur som jag har ganska liten inblick i. Ni får givetvis en rapport om Lunds fetisch- och BDSM-värld i morgon på bloggen!

Läs även andra bloggares åsikter om

, , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Saga om Sexologi gör ett studiebesök på Lunds Lekloft at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts