Skavlans homofoba uttalande

January 17th, 2010 § 5 comments

“Jag tycker inte att en man ska säga att en annan man är söt”

I fredagens Skavlan, som f ö var under all kritik som helhet kläckte Skavlan ur sig det här snygga uttalandet, ca 35 min in i programmet. Bästa sändningstid, statlig TV som vi betalar för – jag tycker inte att det här är ok.

Läs även andra bloggares åsikter om homofobi, Skavlan, SVT

Tagged , ,

§ 5 Responses to Skavlans homofoba uttalande"

 • Rocky says:

  Helt sjukt. Sen kan man även diskutera hans mycket ojämställda sätt att hantera intervjuver på. Rak i ryggen, allvarliga frågor och respekt till män, och leenden, skämt och många kommentarer om utseende osv till tjejer. Hans intervju av Carolina Gynning i samma program som ovan var riktigt dålig. Han hade en så tydlig bimbo-bild av henne som han verkligen ansträngde sig för att plocka fram, men där hon satt och någonstans försökte vara seriös men mer och mer trycktes ner av honom bara för att han kunde. Nej fyfan, bort med honom.

 • sofia says:

  jag reagerade också när jag såg det där! Det var helt onödvändigt och blev som ett statement. Tycker SVT ska sätta ner foten och säga att det inte är ok. det är bland annat sådana uttalanden som håller homobofin vid liv – även om de flesta säkert ser det som en onödig sak att ens bli upprörd över.

  Instämmer även med Rocky om att han ofta är riktigt äcklig mot de kvinnliga gästerna.

 • bobby says:

  Precisera gärna det där riktigt äckliga tack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Skavlans homofoba uttalande at Saga om Sexologi.

meta

 • Twingly BlogRank
 • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts