Mina vänner om sex

October 11th, 2009 § 5 comments

En fantastisk sak med bloggen är alla idéer och synpunkter som mina vänner kommer med. Sedan jag startade den så har de berättat för mig om olika fenomen och idéer om sex som de bär på.

En berättade om fultal och teorierna kring dem. Det räknas ut genom att ta födelseåret för den yngste som du haft sex med, dra ifrån födelseåret för den äldste, lägg till ett till summan och gånga med antalet personer som du haft sex med. Ex 1981-1975=6+1=7 7×12=84.

En annan delade med sig av en teori som handlade om att ju fler poäng man hade registrerade i Ladok (akademiska poäng) desto sämre var man i sängen, eller tvärt om, ju mindre poäng desto hetare sex. Hans studie gällde endast kvinnor och var ytterst ovetenskapligt gjord.

Någon tyckte att jag kunde ha tagit i mer i min text om barns sexualitet och berättade om avancerade dagislekar.

Ett samtal handlade om att köpa sex.

Jag fick höra om en ganska hetsig diskussion angående manlig omskärelse, där någon liknat det med att kapa av ett ben.

Jag tror att vi alla bär runt på olika små teorier och föreställningar om sex, vad funderar just du på? Gemensamt har vi att vi bryr oss och vill diskutera det, det gör mig väldigt glad.

§ 5 Responses to Mina vänner om sex"

 • Cajsa says:

  Jag vill opponera mig mot påstådda koppling melllan många poäng i Ladok och låg sexuell förmåga, och istället referera till korrelationen mellan högre ålder och högre Ladok-poäng. Här är alltså ålder en medierande variabel mellan Ladokpoäng och sexuell förmåga…
  ;D

 • Saga says:

  Jag vill föra in intelligens även om det är lite provocerande..

 • Dr E says:

  Fultal kallas i folkloren för knullindex (KI), och sägs vara en bra parameter på en mans eller kvinnas “förmåga”. Dock missar man ju tyvärr att de som haft få men långvariga och trogna relationer kan ha gökat precis lika mycket eller mer… Andra index av intresse i sfären är rövpinneindex (RPR; den mängd personer som man haft anala samlag med/antal sexpartners), RU (rugguggle) score, dvs kvoten riktigt fula/antalet sexpartners och repeat scoren, dvs andelen personer av ens totala sexkavalkad som man lägrat/blivit lägrad av mer än en ggn.

  Utgåendes från ovan givna index eller scorer kan man sedan definiera olika personlighetstyper, t ex “han är en KI 56, RPI 0, RU 0,05, RS 0,8” dvs en normalsvensson som legat runt en del, neurotisk och vill därför gärna komma till en ggn till för att veta om han var bra, gillar inte rumpsex och satsar på “snygga” brudar…

  • Saga says:

   Mycket rolig läsning, gillar särskilt de kritiska reflektionerna kring vad talet kan sägas representera! Hur ska man räkna ut rugguggle score?

   • Dr E says:

    Ruggugglescoring är upp till personens eget tycke och smak, dvs det finns i just denna score intet utrymme för objektivitet. Känner du att en persons utseende och attraktivitet är så låg att du av den anledningen (ofta med nyktrare ögon) ångrar dig efter interaktionen ska du räkna in personen som en rugguggla. Pga subjektiviteten kan t ex dina polare inte tillåtas RU-scora dig. RU-scoren blir dock ofta lägre än förväntat eftersom ingen riktigt vill erkänna (ens för sig själv) om den (RU-scoren) börjar krypa uppåt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Mina vänner om sex at Saga om Sexologi.

meta

 • Twingly BlogRank
 • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts