Sexperterna

February 25th, 2010 § 3 comments

I dag lanserar RFSL-Stockholm sidan Sexperterna. Jag surfade in och blev mycket glatt överraskad! Här har vi en sida som på ett öppet, positivt och direkt sätt tar sig an frågor gällande sexualitet. Bland annat hittar jag kampanjen Size matters om kondomstorlek, en fråga som känns väldigt aktuell och viktig. Det finns också en fantastisk avdelning om hur olika droger inverkar på sex. Det är ett ämne som jag brinner för, jag skrev för några veckor sedan om Alkohol och sex, Sexperterna guidar er genom djungeln av preparat och substanser utan att komma med pekpinnar.

Precis som andra moderna sajter med tema sex så har Sexperterna en panikknapp som snabbt förflyttar dig till tv.nu, mycket smart!

Sidan säger sig främst vara riktad till HBT-personer (homo bi och trans), men jag tror att heterosexuella kan känna sig minst lika hemma där. Det fina med att inkludera många olika sexuella identiteter i begreppet sexualitet är att fler kan känna sig välkomna. Oavsett vem eller vad ni tänder på så tror jag att ni känner er välkomna på Sexperternas sida!

Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

§ 3 Responses to Sexperterna"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Sexperterna at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts