Homosexualitet = schlager & hudvårdsprodukter?

November 9th, 2009 § 5 comments

Både Resumé och veckorevyns Hannah Arnhög uppmärksammar Malena Ivarssons svar på en fråga i söndagsbilagan från Aftonbladet. Som tips på hur tjejen ska ta reda på om hennes kille är gay ger Malena att kolla in hans skivsamling och leta efter schlagermusik samt kolla badrumsskåpet efter en större mängd hudvårdsprodukter.

Min första erfarenhet av frågespalter var Kropp & Knopp i Kamratposten, KP’s Kropp & Knopp finns fortfarande kvar numera i webform. Sen kom tidningen Darling med Fråga Darling. Exempel på frågor och svar i Darling hittar ni här. Darling valde att ha en mer skämtsam ton i sina svar. Det är detta som Malena menar att hon har gjort nu också, enda problemet är att hon inte svarar skämtsamt på någon annans frågor. Så frågan till Malena blir om hon verkligen tror att man kan avläsa någons sexuella identitet genom dennes skivsamling och badrumsskåp?

Läs även andra bloggares åsikter om Hannah Arnhög, Malena Ivarsson, Resumé, Vecko Revyn

Tagged , , ,

§ 5 Responses to Homosexualitet = schlager & hudvårdsprodukter?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What's this?

You are currently reading Homosexualitet = schlager & hudvårdsprodukter? at Saga om Sexologi.

meta

  • Twingly BlogRank
  • Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.sagasexologi.se/ sort:inlinks Most linked posts